viuelsportslogo

Experiències turístiques, culturals i gastronòmiques per gaudir d’aquesta terra!

‹‹ arrossega ››

Qui som?


Hola!! Som una petita rabera de joves plens d’il·lusions i iniciatives a la comarca dels Ports, al nord del País Valencià.

Nascuts enmig d’aquestes muntanyes, hem hagut d’emigrar a la capital per formar-nos i, amb un munt d’experiències i coneixements adquirits, ens situem de nou als nostres pobles per viure ací i tornar-li a la nostra terra tot allò que ens ha donat: educació, somnis, passió per la vida... i també ajudar-li a que no es quede sola. Volem viure ací, volem formar les nostres famílies ací, treballar en aquest lloc on les oportunitats son escasses. Nosaltres estem creant les nostres, i creiem que aquests projectes ja no son només una oportunitat laboral per a nosaltres, també constitueixen una oportunitat de desenvolupament econòmic, social i cultural de la nostra terra.

Per tot això, us volem mostrar ací els projectes que tenim entre mans, activitats creades per a que en la vostra visita als Ports gaudiu d’una experiència portenca, sentint a través dels nostres projectes la passió que desperta aquesta magnífica terra!

Benvinguts i benvingudes als Ports

On Estem?


Estem a la comarca dels Ports, al nord del País Valencià, una zona meravellosa, formada per muntanyes i petits municipis, on la tranquil·litat es troba per cada carrer, on l’aroma d’herba envaeix les places, el so dels animals transcorre pels camins i corrals i el passat batega en cadascun dels seus edificis i racons.

Els Ports és una comarca històrica, la qual, actualment, està sofrint una gran despoblació. Els seus menys de 8.000 habitants, repartits pels 16 pobles que la configuren, li donen eixe caràcter especial, l’essència d’un lloc amb gent amable, tranquil·la i somiadora.

És ací on vivim nosaltres, desenvolupant els nostres projectes en diferents pobles de la comarca.

Què fem?


Allò que defineix la finalitat de les nostres iniciatives és l’anomenat “turisme experiencial”. Volem que amb la vostra visita gaudiu d’allò que ens apassiona: el nostre patrimoni, la nostra cultura, la història, els oficis i cultius tradicionals dels Ports... aquelles coses que hem de preservar i compartir.
Per això, aglutinem en aquesta web les propostes que us oferim per viure una experiència diferent, fer turisme als Ports aprenent i tastant la seua essència, acompanyats d’unes persones entusiasmades per allò que fem.

Creiem i fomentem el turisme responsable, la cultura slow i l’ecoturisme dins dels nostres projectes turístics, culturals i gastronòmics. Descobreix-los!

Contacte


Per a reservar qualsevol activitat, ompli el següent formulari o cridan's al 660 06 11 89 (també WhatsApp. També pots enviar-mos un e-mail a viuelsports@gmail.com )

 • INTRODUEIX UN NOM
 • SELECCIONA UNA O MÉS ACTIVITATS

  Projecte/s o activitat/s per les quals estàs interessat/ada

  apivillores

  racons

  entreflors

  lamaleta

 • INTRODUEIX UN NÚMERO DE TELÈFON
 • INTRODUEIX UN CORREU ELECTRÒNIC
 • INTRODUEIX UN MISSATGE
 • HAS DE VALIDAR EL CAPTCHA