Turisme Apícola

Posa’t l’equip d’apicultor, visita les nostres abelles i coneix el seu fantàstic món! Viuràs una experiència única!

Activitat Completa


⦁ Rebuda dels participants al pavelló municipal de Villores (entrada del poble). Rebem les instruccions de seguretat i iniciem l’aventura!

⦁ Recorregut interpretatiu de la natura i les plantes mel·líferes del terme de Villores fins a l’abellar (aproximadament 1200 metres de recorregut a peu).

⦁ Ens convertim en apicultors! Ens posem els equips de protecció i visitem l’abellar reconeixent cada tipus d’abella, la seua feina i el seu fantàstic món.

⦁ Tornem a Villores fent un petit recorregut interpretatiu de la història del poble(aproximadament 1300 metres de recorregut a peu).

Durada aproximada: 3 hores.

Preu: 20€ / adult.
12€ / xiquet.


El projecte


Apivillores és un projecte amb el qual podreu descobrir el fantàstic món de les abelles i l’apicultura en un petit poble de la comarca dels Ports, Villores. En parella, amb amics o amb la vostra família, gaudireu d’un dia en la natura amb nosaltres.

Tenim com a prioritat divulgar la importància de les abelles en el medi ambient, donar-vos l’oportunitat de sentir-vos apicultors per un dia, envoltats d’aquests petits animals imprescindibles en el nostre món. A més a més, volem ficar en relleu l’apicultura i la importància històrica de la mel a la comarca dels Ports, generant un nou recurs d’oci i experiències a aquesta terra.

Comptem amb l’inestimable ajuda i col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Villores, així com l’assessorament de la Fundació Amigos de las Abejas de la qual som voluntaris.


⦁ Grups a partir de 5 persones.
⦁ Totes les edats (a partir de 4 anys).
⦁ No poden participar les persones al·lèrgiques a les abelles i /o productes derivats.
⦁ El preu inclou el material de protecció contra les abelles i l’assegurança.
⦁ Els recorreguts fins l’abellar es poden fer en cotxe.

Per reservar:Tlf. Xema 655599758 / Mònica 660061189. e-mail: apivillores@gmail.com